Lyžování a ubytování na Lipně

Hotel Maxant Frymburk Vám nabízí zimní pobyty s lyžováním na Šumavě.

Přímo ve Frymburku se nachází malý rodinný skipark Frymburk, který je jako stvořený pro výuku základů lyžování a snowboardingu pro kohokoliv a v jakémkoliv věku. Prostorné dětské hřiště médi Kubíka se dvěma pojízdnými koberci a atrakcemi ocení především malé děti.

Lyžařský areál Lipno je moderní lyžařské středisko, nabízející nekonečné pohodlí pro rodiny s dětmi, začínající lyžaře, ale i pro lyžaře profesionály. Hotel je od sjezdovky na Lipně vzdálen pouhých 8 minut jízdy autem.

Lyžování na Šumavě v sobě spojuje zážítek z nádherné přírody, cenovou dostupnost i celou řadu atraktivních služeb a zajímavostí, jako je například Stezka v korunách stromů,  bobová dráha na Lipně nebo bruslařský okruh, který po zamrznutí jezera Lipno každoročně spojuje obce Lipno nad Vltavou a Frymburk.

Lyžování v Rakousku, ubytování na Lipně!

Lyžařská střediska Sternstein a Hochficht v Rakousku jsou v bezprostřední blízkosti českých hranic. Od hotelu je Sternstein vzdálen pouhých 35 km a Hochficht necelých 60 km. Během dovolené máte tedy možnost vyzkoušet hned několik lyžařských areálů!

Lyžování a wellness – u nás je to možné!

Po dni stráveném na lyžích jistě rádi využijete bohatého regeneračního wellness programu našeho hotelu ve Frymburku. V ceně ubytování je vždy zahrnuto využívání bazénu, infrasauny a parní sauny. Těšíme se na Váš pobyt v městečku Frymburk a věříme, že si lyžování na Lipně náležitě užijete.